Menu
_mg_0941

Gelaatsverzorging

Na het intakegesprek beginnen we met de behandeling. Deze bestaat naar gelang de keuze van de behandeling uit de volgende momenten:

  • Fase 1: Reinigen In deze fase wordt make-up, maar ook vuil van buitenaf verwijderd. We gebruiken hiervoor een milk, mousse of face wash. De huid klaar is nu klaar voor de behandeling.

  • Fase 2: Scrubben Om de huid dieper te kunnen reinigen gebruiken we de scrub. De kleine, zachte korreltjes in de scrubcrème of mousse polijsten de huid en zorgen voor een nog betere opname van de werkstoffen. Doordat het bovenste laagje huidcellen verwijderd zal worden gaat de huid na de behandeling weer aan het werk om dit laagje huidcellen weer aan te vullen. Zo stimuleren we de aanmaak van nieuwe huidcellen. Op deze manier werken we dus gelijk aan anti-huidveroudering.

  • Fase 3: Diepte reiniging Onzuiverheden zijn voor veel mensen een bekend probleem. In deze fase van de behandeling verwijderen we ze. Wanneer er meer onzuiverheden in de huid aanwezig zijn wordt er gereinigd zover de huid dit toelaat. Het kan dus zo zijn dat wanneer er meer onzuiverheden zijn, we dit niet in één behandeling kunnen verwijderen.

  • Face 4: Modelleren van de wenkbrauwen Voordat we beginnen met het modelleren van de wenkbrauwen bespreken we de wensen. Welke vorm houden we aan en hoe breed ze moeten worden. Aan de hand hiervan epileren we de wenkbrauwen alleen met de pincet of beginnen we eerst met het harsen van de onderste gedeelten en het stukje huid tussen de wenkbrauwen in, waarna we de finishing toutch met de pincet doen.

  • Fase 5: Verven en harsen Het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers. Ook het harsen komt in deze fase aan bod. Hierbij kun je denken aan kin, bovenlip en wangen.

  • Fase 6: Massage Een moment van rust en pure ontspanning. Tijdens deze extra lange massage van minimaal 20 minuten komen gelaat, hals, decolleté, nek, bovenarmen, schouders en hoofdhuid aan bod.

  • Fase 7: Insluizen werkstoffen Om de huid een vocht en werkstoffen boost te geven, gebruiken we een masker. Tijdens het masker wordt er een warme oogpakking op de ogen gelegd voor extra ontspanning.

  • Fase 8: Verzorgen en beschermen We zijn aangekomen aan het eind van den behandeling. Het masker wordt met lekker warme compressen afgehaald en de huid wordt verzorgd met een oogcrème en een beschermende dag- of nachtcrème. Na de behandeling is het tijd voor een glas water om even rustig bij te komen.